Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att finna friheten i ovissheten



Kände verkligheten avta
när jag sprang genom regnskuren

Blev först kär i dig
och sen naturen





Stängde av och startade om
i skogen vid ett skjutfält

Föll handlöst utan strid,
med dig var allt så enkelt






Betvivlade all lust
innan du rörde vid min panna

Vi pratade om tid
Jag såg den stanna






Vände mig om
och en blick räckte visst


För att hitta hem
där det är bostadsbrist




Fri vers av Gravitation
Läst 276 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-21 21:33



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Lustfylld ordlekar dikt
Med djup.
Tack!
:}


2017-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag fann friheten i vissheten.
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Gravitation
Gravitation