Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om morlaiska normer för pryda hycklare.....


Jag är ju en snuskhummer, en sann libertin

Jag är ju en snuskhummer
En sann libertin
Som gillar att få ett nummer
Med blommor och bin
Och därför jag kopulerar
Varenda dag
Det för mig ej existerar
Större välbehag
Jag även brukar slicka
Och det någonstans
På mången lysten flicka
Om jag får en chans
Men var jag det gör är hemligt
Av mig för er nu
Ty det är helt onämnligt
Och totalt tabu
Jag gillar tjejer söta
Med massor av silikon
Och både trånga och blöta
De väcker inom mig trån
Och gärna och med munviga
Långt ner i sin sköna hals
Och lyste de ska på mig bliga
Men pryda de är då alls
En pryd tjej som är anständig
Är ingenting alls att ha
Ty vällusten är nödvändig
Om man ska må bra
Då duger ej religionen
Som normen för dygdigt liv
Men det gör kopulationen
Med njutning så intensiv
Så därför jag förespråkar
Att leva som libertin
Med fikonlövsfolk jag bråkar
Om blommor ihop med bin
Och må pryda då fördömma
Mitt liv som en libertin
Men aldrig ska jag dock glömma
Blommer ihop med bin







Bunden vers (Annat versmått) av Pehr Werz
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-21 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz