Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FIRST TIME IN BANGKOK

Är det 1:a gången du är i Bangkok ?

- ja !

Och du reser ensam ?

-ja !

Om du till äventyrs skulle ge dig ut
nattetid i Bangkoks nöjesdistrikt
Red light district "Soi cowboy"
"Nana district" mfl så kommer thai-
brudarna äta dig levande,
men du kan förebygga och stålsätta
dig genom att duscha av snoppen
på hotellet innan du går ut,
så blir du inte så lättlurad av de
hormoniella instinkternas förblindade
hunger som alla de andra här,
och drick dig aldrig berusad
eller lämna ditt glas obevakat,
följer du de tre råden så överlever du
natten,
i annat fall är det högst osäkert.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-21 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP