Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor kärlek


du älskar att ha en

riktigt stor pulserande bultande
kuk i dig, uppfyllandes dig
uthållande

jag är ej tillräckligt stor för det
du älskar mig ändå

tack og lov har du
ansamlat många som har

så det finns alltid full tillgång
fritt, ofta, mycket, stort

jag får slicka dig var gång























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-22 00:10



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Vilken rolig kombination (Rubriken & första raderna)men sista raden fångar rubrikens essens. Väl skrivet, en text som kräver många svar om hur man uppfattar verkligheten & människor som tänjer gränsen. Vem är det som bestämmer vad vi gör o varför?
2017-09-22

  Öknens Ros VIP
väääldigt vågat! the bigger the better?
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP