Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eskapism

Höstmaran rider alltid otillgänglig
ljusstrålande närvarade stjärndamm
rinner nedför min piskade rygg
sönderkysst av nejonögsmunnen

Spegelbilden hänger konstfullt draperad
svartvita duplikat som libretton
till en kommande komedi om den fule
där slutet läses av teoripedagoger

Ingen förstår deras arbete, handskar
är ett attribut som smeker kroppar
medan ögonen piskar svarta droppar
på de ogenomlysliga bilder som rusar

Fraterniserande den sista nakenfotografen
elefantlik med trefotstativ målar hen erupt
evighetens skönhetsideal av tomma känslor
som ofullbordade rader till ett manus
kärleksfullt skrivet vid flygeln fyrhändigt

© Bosse 22 september 2017.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-22 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten