Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
runt om


tala

så du talar bara om
dig
själv
har jag
förstått

vet du
inte alla
gör det

vet du jag
mötte en tjej
hon är inte jag
men kändes som
att jag kände henne

hållningen stegen allt
och jackan ny
höstbörjan fintermin

vet att jag mötte en man han
är inte heller jag
dragspel
om du sjunger nej
han såg oss alla
när vi stannade gick
böjde grät

vet kvinnan blicken huckle hette det förr
ny skymmer det
snygg hijab var det så hon sa som gick förbi
barnet skolan
jag vet att du hittar du vågar
fråga språket säker
ciao

dig är jag inte
jag är du




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-28 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taly