Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofunnet

Nostalgism finns inte
ordboken blänger
plattan vägrar svara

Jag letar förgäves med
lurarna djupt i öronen
Dan Anderson berör mig

Sången om en tid förfäder
kröp genom istidslik snö
värmde brännvin på spisen

Stänger kaffebryggaren svär
gogel är för långsam
måste försöka komma i molnet

© Bosse 22 februari 20117.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 263 gånger
Publicerad 2017-09-22 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten