Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är här, det är inte du




Vill ha dig här
krama om
känna din värme
lyssna på dina andetag
höra ditt hjärta slå

Kan inte

Du är inte här
kan inte krama om
inte känna din värme
inte lyssna på dina andetag
inte höra ditt hjärta slå

Längtar dig




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2017-09-22 10:09



Bookmark and Share


    Linda Hjelm
Den texten hade jag kunnat kopiera rätt av.... tänk bara en gång tull av allt..
2017-09-29

  Ezmeralda VIP
Så vackert om djup saknad.
2017-09-27

  Anya VIP
fin text om saknad. Tror mig veta vem du saknar och det berör mig.
2017-09-26

  Salvation Pepper
Ibland är det så.
2017-09-26

  StinaJ VIP
Längtans toner så fint förmedlad i din vackra dikt.
2017-09-26

  överlevaren VIP
Berörande!
2017-09-24

  Nils-Robert
Så melankolisk dikt om längtan. Vacker fångat.
2017-09-24

  Karina"Kia"
Saknads stunder i hjärtesorg att inte kunna dela med sig i stunden...till den saknade som kärleksfullt man fortfarande bryr sig om<3

Underbart vackert skrivet..och på pricken rakt in i hjärteroten här hos mig..så många jag kan sakna och som jag skulle vilja dela med mig av mitt..till Saknad<3

Wow!
2017-09-23

  ResenärGenomLivet VIP
Starka känslor av saknad...berör...
2017-09-23

  Respons VIP
Fin kärleksdikt!
2017-09-22

  Blomma-Stjärna VIP
en känsla att känna igen sig i!
2017-09-22

    ej medlem längre
Denna var längtan
så vackert
kramar <3
2017-09-22

    Peter Söderqvist
Så fint beskriven saknad.
2017-09-22

  Maria Sundelin VIP
Det är i alla fall tur att vi kan minnas de personer vi inte längre har hos oss
Kramar
2017-09-22

  Annaemi VIP
Åh, den känslan kan jag känna igen, fin!
2017-09-22

  DavidM VIP
Fint, ömt skriftat.
2017-09-22

    ej medlem längre
Varenda stavelse, även tomrummen mellan stavelserna, andas längtan. Äkta kärlek skapar band, som förbinder genom rum och tid...
2017-09-22

  Gunnel Eriksson VIP
Sorg och saknad väl formulerat.
2017-09-22

  M.Eta
Man får sina stunder när tomheten är värre än värst. Kram
2017-09-22

    ej medlem längre
Någonstans inom oss är vi alltid tillsammans oavsett tid och rum....
2017-09-22

  Niliboy
Ja, så känns det även för oss här på hemmet!
2017-09-22

  Lars Hedlin
Stark som bara den!
2017-09-22

  Rise Little One
Längtan andas intensivt från din fina dikt!
2017-09-22

  ULJO
Berörs av dina ord
2017-09-22

  Öknens Ros VIP
att aldrig mera få.... så otroligt smärtsamt.
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP