Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herre, se vad de gjort mot alla dessa oskyldiga!

 

 

 

könsstympning

bara ordet skrämmer

det talas gärna om själva ingreppet

men vad innebär det i praktiken?

vad händer under bröllopsnatten?

ska de "sprättas"upp före?

ett samlag torde vara ett mirakel att utföra

det går ju bara inte!

om ett ingrepp görs, hur ser det ut efteråt?

hur blir det när de ska föda?

blir det kejsarsnitt?

hur lever kvinnorna som är kvar hemma i Afrika? 

Varför är det så tyst om detta?

Varför får vi inget veta?

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Öknens Ros VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-22 10:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du talar om omskärelse det görs på små flickor i en del länder
fruktansvärt
2017-09-22

    ej medlem längre
Det är ju så jävla sjukt!!!!!
2017-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Har läst både böcker och artiklar där könsstympade kvinnor berättar om sina liv!
Starka och berörande läsningar.
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP