Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I det lilla ögonblicket ...

 

 

kan du älska mig

även där vi står är inom en parentes

vi struntar i gränsen

släcker obegripliga broar

och famnar varandra utan hinder

tiden är en gåva mellan oss

och ljuset vi skapar kan aldrig upphöra

kan du älska mig




Fri vers av Rise Little One
Läst 357 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-09-22 12:23



Bookmark and Share


  peter markurth
Du skriver mkt bra ännu
2017-09-25

  peter markurth
stark, man anar förtvivlan och hop..
2017-09-25

  Nils-Robert
Så fint diktat om vädjan till sin älskade
2017-09-24

  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och fint...som en fråga och en önskan...
2017-09-23

  Karina"Kia"
Duns...Inget får man gratis..man måste ge av sig själv...som du här och nu...
Att finna mål och skönheten

Vilken vacker dikt och skönhet till dikt<3
2017-09-23

  Blomma-Stjärna VIP
jag känner både styrka och skörhet men framförallt en väldig öppenhet I det lilla ögonblicket
2017-09-22

  Quasimodo
Över gränser och utan hinder är gåvan att få älska!
2017-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar både styrka och skörhet!
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One