Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"The American way"


Dubbeltydig Bumerangeffekt?




Han låg i husbilen, surfade på
Cyberrymdens vågor med
Laptopen,lyssnade njutningsfullt
till de evigt unga "The Beach Boys"


Nu är han inlagd på sjukhus
Med bandage på huvet och är
sur.Mår inget vidare
Surfar nog inget mer på ett tag

Då biljäkeln bromsade in
Och han fick den utskjutna
surfbrädan I bakskallen

Som var tillverkad i
Mexico av alla ställen!





Fri vers av Sefarge VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-22 11:05



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
En sån historia! :-/
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP