Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild från Google!


Vackert niger själen!

Hjärtans slag

Vackert niger själen

Tindrade stjärnbeströdda blickar

 

Djupa kyssar bjuds

 Kärlekens akt

Njutande andas vi i takt

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin  2017-09-22




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 455 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-09-22 11:28



Bookmark and Share


  annatheresia
Så berörande! Fint!
2017-10-03

  Fem hjärtan VIP
Så vackert skrivet om äkta kärlek!
2017-09-30

  StinaJ VIP
Vackert och berörande.
2017-09-26

  Anya VIP
Fint att andas i takt. Tycker särskilt om det.
2017-09-25

    ej medlem längre
Så vackert om att andas i takt...
2017-09-24

  Karina"Kia"
Duns...
Så underbart smältvackert skrivet..man får gåshud...<3
2017-09-23

  ResenärGenomLivet VIP
Vackert skrivet...
2017-09-23

    ej medlem längre
Vackert skrivet om stjärnbeströdda blickar.
2017-09-22

  Blomma-Stjärna VIP
"Njutande andas vi i takt"
"Tindrande stjärnbeströdda blickar"
- helt underbart!

2017-09-22

  Ingrid Trolle
Mycket vackert om
den rätta kärleken!
2017-09-22

    ej medlem längre
Låter helt ljuvligt på alla sätt! :-)
2017-09-22

  ULJO
Fina ord i kärlekens tecken.
2017-09-22

  Rise Little One
Vackra ord som alltid!
2017-09-22

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2017-09-22

  Alysse VIP
Det vackraste av ögonblick
då kropp och själ mötas
Så fint skrivet!
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin