Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte i kvällen

 

 

 

vi möts i parken vid ån

det är gråkallt och dystert

på bänken ligger vissna löv

vi sopar bort dem med handen

sitter på den kalla bänken

men åh vad dina kyssar värmer

din varma famn jag längtat

söker

din sköna hud jag letar

ock du även min

mer än så det inte kan bli

inte här

vi rättar till kläder

en sista kyss

sedan skiljs vi åt

var och en hem till sitt

vi lever på lånad tid

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-22 12:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lånad tid var det
kanske värmer ett tag
vad vet ja :)
2017-09-22

    Sefarge VIP
Sensuell sommarvärme
Mot krypande höstkyla
:}

2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP