Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens vingar

Likt en svala flyger du sakta, högt över hav och över land.
Dina frihetens vingar färdas framåt, med hjälp av vindens hand.




Bunden vers (Rim) av SpitfireZ
Läst 247 gånger
Publicerad 2017-09-22 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpitfireZ