Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig min fiende

Min vän, min fiende. Orden du läser är riktade till just dig och ingen annan.
Länge har vi känt varandra. Förhoppningsvis har vi många år kvar.
Du har funnits vid min sida sen långt innan min födsel. Du kommer att vara vid min sida även när jag dör.
Du har lärt mig mycket, framför allt att inte ta dig för givet.
Jag älskar dig lika mycket som jag föraktar dig.
Ibland gör du mig illa, ibland ger du mig hopp.
Varje dag du ger mig, tar du en dag ifrån mig.
Betyder den stund som vi har haft tillsammans lika mycket för dig som det gör för mig, eller är jag bara en droppe i evighetens hav?
När jag är död och begraven, kommer du att sakna mig då?
Du är Tiden, odödligheten själv. Jag är blott en levande själ, dömd att lämna dig när du säger att det är dags.
Tills dess att dagen är kommen tar vi vara på vår tid tillsammans.




Bunden vers av SpitfireZ
Läst 275 gånger
Publicerad 2017-09-22 12:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Djävulen hatar jag. Han är min fiende.
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

SpitfireZ