Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frågestund

Tänk så fattigt livet var
en fredagskväll
när glädjen var en kall öl

spanar ut över tomma spår
kvällsdimman som andedräkt
när många väntar på glädjen
att få återse en förlorad vän

att förlora, att få och att ge
tre oförenliga ting
smidda med hammarslag
till väntans bangård

Vem orkar då vakna
nykter utan pengar

© Bosse 22 september 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-22 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten