Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen fredag!

 

 

nu ska vi kela och mysa

ingen behöver frysa

när vi ligger tätt intill

och så lite pillerill

gu så skönt och smekas

nu ska här lekas

åh så het man blir

detta är livselixir

man blir våt om muttan

ja det var då faderuttan

hej hå vad staken står

här ska pumpas läns

det finns ingen gräns

ja snart det går

bara man klimax når

så skönt med fredag kväll

här är inget gnäll




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-22 14:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
måste dra på det tänjbara bandet
mellan näsa och läpp
åt din
rimmade text
2017-09-22

    ej medlem längre
låter toppen!
2017-09-22

    ej medlem längre
Lekfull erotisk text som andas hopp
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP