Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Flyktförsöken

Jag slutade räkna
flyktförsöken
i ärlighetens namn
tappade jag räkningen

varje gång
dina små fingrar
lämnade min hand
fylldes tårkanalerna
med tårar av vin

du vill ta dig
över muren
som jag byggt
för att få dig
stanna kvar

ingen visste
vad dina ord betydde
du bar på ett språk
som bara dina öron
förstod

jag försökte lyssna
chiffrera dina ord
till begripligheter
så jag kan förstå
varför mina tårar
varje gång smakar vin




Fri vers av J P VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-22 14:24



Bookmark and Share


  wildrose
Snyggt, precis rätt känsla.
2017-10-04

  Gena
Oj jag känner igen exakt känslan! Bra skrivet! Träffande verkligen
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP