Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höst!


8 085

Höstdagjämning- fukt ute och inne,
saknar mitt "gamla liv" stark, social
men känner mig mer som en stirrig
och ledsen, paranoid av mina svåra
omständigheter.

Söker tröst i tanken, längtan till hav
trots att jag bor på en Ö.
Längtan till något som aldrig kan
nås. En smekande vind...




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 322 gånger
Publicerad 2017-09-22 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje