Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidskrävande



Tidens änglar rör sig fritt
i erotiska miljöer
Exponerar sina lustar
med självklarhet
där blygsel är främmande
Överskrider normala gränser
där moralen inte existerar
Njuter av avancerade
ställningar som experiment
för andras tillfredsställelse




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2017-09-22 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP