Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I textens mörker

 

Det skramlar

i tomhetens kista

det svider

i tårarnas spegelbild.

 

Min röst tappar sitt rop

ingen hjälper mig hem

min vilja reser inte

sin trohet ikapp.

 

En blå tid möter

min motsolsvandring

fiolen tystnar

stråken vilar

det är sent

i textens mörker.

 

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-22 16:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vemodiga men vackra rader..
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP