Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

in vino veritas

in vino veritas.
har druckit ett vin. hela livet. intravenöst.
och ändå kan jag inte säga ett enda ord som är sant.
ändå kan jag inte lyfta på mitt lager hud
ovan revbenen,
blotta det där inne.
där där det brinner

men käften kan jag öppna,
jag har druckit ett vin och allt jag säger
är roligast, viktigast. allt jag säger är osant.




Fri vers av disco 2000
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-22 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

disco 2000