Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes verklighet väntar på henne




Sakta går hon vägen
uppför berget
stannar en stund
stryker
sitt grånande hår
från pannan

Ingen brådska längre
den lämnade hon i en hög
utanför kommunhuset
efter den allra sista
arbetsdagen

Det som verkligen varit
hennes liv
det väntar på henne
på de gröna ängarna
väl bevarat
åt hennes trötta
fötter




Fri vers (Prosapoesi) av Michaela Dutius
Läst 609 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-09-22 17:45



Bookmark and Share


  aol
Så sorgesamt vacker känns rakt från hjärtat,
2017-11-02

  walborg
Vacker bild av en människa
2017-09-24

  ResenärGenomLivet VIP
Ett vägskäl i livet, fint beskrivet...
2017-09-23

    Adorn
Både sorgsam och uppmuntrande. Hur lätt är det inte att leva i framtiden..
Gillar tempo och rakhet i texten, fin i sin nakenhet.
2017-09-23

  Blomma-Stjärna VIP
Ett upplevande av frihet - en frihet som påminner om barndomen - fast håret grånat och fötterna känns trötta - - - - Njuter!
2017-09-22

  lodjuret/seglare VIP
Läst, som i läsa en bok.
Läst, som i bliv vid din läst.
2017-09-22

  Maria Sundelin VIP
Gillas mycket
Tror ett n rymt från titeln
Kramar
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius