Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



När vi går upp i atomer i relationer - kvantfysisk tanka

 

Man kan tillämpa 

Osäkerhetsprincipen

I relationer 

Men då kvarstår problemet 

Med relativiteten 

 




Bunden vers (Tanka) av Onomatoprofet VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-22 18:51



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra tänkt tanka!
2017-09-28

  Staffan Nilsson
Och när förenas de två?
Kvantfysik och relativitet.

2017-09-28

  Fulbergarn
kanske det Alice :)
2017-09-23

    ej medlem längre
Det är väl relativiteten som bidrar till osäkerhetsprincipen? :-)
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP