Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Tillägnad de kärleksfyllda Orden"


Det blodröda samtalet



De hade suttit på balkongen
I eftermiddags hettan och
talat stillsamt med varandra

Druckit kardemummakaffe
Ätit sötgoda mjuka Baklava
bitar bland blomdoftande
örter i sina lerkrukor

Någon mikrosekund senare
Blodskvättar på bordet med
Ett fat fyllt av mogna oliver


Och ljudet av skottsalvor

Ohh Gloria Gloria klarade
sig, kröp skräckfyllt undan

Mellan svajande kostym
Byxor med skotthål
på ett klädstreck

Som blev hennes
skymmande räddning

Med en ägare som ej
längre behövde dem

Men orden och kärleken
Kan aldrig skjutas ihjäl

Nya dikter skall skrivas
Nya kärlekspar skall älska

Och kallblodiga krypskyttar
Skall försöka att återigen ha ihjäl

Frihetens kärleksfyllda otyglade
ord utan att någonsin komma att
lyckas. ..














Fri vers av Sefarge VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-25 00:27



Bookmark and Share


  Gena
Fint hur du låter språket bära betydelse över livets gång. Väldigt vackert fångat!
2017-09-25

  Öknens Ros VIP
krig är så meningslöst...
2017-09-25

  Popangelov VIP
Kärleken kan ingen döda. Därför är födelsen det vackraste...
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP