Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur <3-ats djup


Ab imo péctore

Via hjärtat
räknas vår tid...
Via dess slag!

Man får känna
på både ont och gott...

De hjärtlösa
känner aldrig nå´t...






Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 242 gånger
Publicerad 2017-09-22 19:56



Bookmark and Share


  ULJO
Så sant
2017-09-25

  lodjuret/seglare VIP
Undra vad de med grisig pump håller med där? De andra opererade kan ju även de ta det lugnt?
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt