Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närheten till djupet

 

Berget dryper av fuktighet

mossans doft är mitt ursprung

i ensamhet tillrufsad

 

bara där finns min tid

att minnas fragment

av barnets naiva lek

att se det

som ingen annan ser

 

bara där ihågkommen

framsprungen ur

närheten till djupet.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-22 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP