Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj mor tog fel...

- Förlåt mor jag tog alla karameller
jag hoppas nu att du inte på mig skäller...
- Samvetet ditt rörde på sig
Jätte bra att du själv rättar dig!!!
- Nej det är min mage som rör sig och sväller!!!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 404 gånger
Publicerad 2017-09-22 20:59



Bookmark and Share


  ULJO
Synden straffar sig själv
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt