Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om, nu

 

 

Om du hör vad jag säger och jag säger det nu.

Om jag säger, nu. Hör du det?

Om jag inget säger, så hör du det ändå.

Nu.

 

Om du hör min röst eller din

Om jag nu säger det jag ska

så hör du det

Visst

 

 

Om jag säger att tiden står still, nu

Om du tror mig 

Om den verkligen står still när jag säger

Nu

 

Om detta nu kom sen

 

Om du hör vad jag säger och jag säger det nu

Om du vill lyssna

Om du ville det, lyssna, nu

Om du tror mig 

Nu

 

Om nu är min röst är den också din

Om du lyssnar förstås 

eller är 

Nu

 

Om jag säger det jag har sagt

eller inte säger det alls

Om jag ens har sagt det

 

 

Om du hör vad jag säger och inte jag säger det

 

 

 

 

Nu




Fri vers (Modernistisk dikt) av Kozo
Läst 318 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-22 22:10



Bookmark and Share


  i af apa
Allt sker nu, även gårdagen o framtiden, gårdagens framtid, framtidens gårdag,
NU. du fiXar orden.

2017-09-23

  Minkki VIP
intressant upplägg, med frågetecknet i början och resten idel konstateranden. Givande läsning!
2017-09-23

  Blomma-Stjärna VIP
Oj -
som två läppar möts
i en kyss

2017-09-22

    ej medlem längre
den hörs
med vers I hjärtspetsen
Nu
+
2017-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo