Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ego

Välkommen till det stora okända som du är en del av
Jag är en del av
Som säkert
Är viktigare
Än jag
Men inte dig




Prosa av Tornedalens_Travolta
Läst 203 gånger
Publicerad 2017-09-22 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tornedalens_Travolta