Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ålder har ingenting med hur man känner sig inuti

Ålder har ingenting med hur man känner sig inuti
alltid finns en liten ensam flicka i mig
som är rädd
och bara vill ha någon att leka med.




Fri vers av Nephania
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-05-29 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephania
Nephania