Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Röd-grönt foto 20170920


Höstlöv

 

Höstens politik

Oppositionen skramlar

Röd-grön omstuvning

 

Misstroende som vapen

Alliansen tappar Lööf

 

© Kjell Åhsberg




Bunden vers (Tanka) av Kjell Åhsberg
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-22 23:03



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Mycket fin tanka om oppositionens röd-gröna röra och misstroendekomplott...
där de snart står helt nakna med blottad sanning, utan något skylande Lööf!
2017-09-25

  Ann V Åhsberg VIP
Helt Suverän tanka. Tack för den!
2017-09-24

  Chawa VIP
Politiskt spel i höstliga nyanser! Finurligt versbygge!
2017-09-24

  Boneyfrank VIP
Riktigt bra, snudd på genialisk!
2017-09-23

  ULJO
Det är då för väl att alliansen tappar både Lööf och annat
2017-09-23

    ej medlem längre
Färgstark dikt om den politiska situationen sedd i naturens perspektiv!

2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg