Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

12 saker jag aldrig vågat säga till dig

1 du är vacker
2 du är det vackraste
3 du är så tuff. Du har livserfarenheten av en person säkert dubbelt din ålder. Säkert på gott och ont men när en bara ser det coola verkar du så bottenlös som en som kan verka och inget annat. Jag önskar jag kunde vara som du. Jag vill ha din karisma, din charm. Du är förförande som ingen annan, och förför en till allt som går att förföras till.
4 jag drömmer om ditt hår
5 jag drömmer om dina läppar
6 jag är så tänd på dig. Varje andetag du tar vill jag dela med dig. Alla älskar dig och jag med. Jag vill röra min mun över hela din kropp, få dig att känna sånt du aldrig känt. Jag vill att du ska stöna fram mitt namn i ren njutning.
7 ditt leende får mig att smälta
8 när jag ser mig i spegeln önskar jag att jag såg dig bakom mig
9 du får mig att vilja dansa som jag aldrig dansat förut
10 jag ser en film när jag ser på dig. Jag ser dig framför filmkameran, med en cigarett i handen, sex i ögonen. Alla vill ha dig men ingen kan få dig. Men mest av allt så vet ingen vad som händer i det där söta huvudet. Du har säkert en flod av tankar som strömmar som tidsvatten i fast-forward men vi ser bara det som sipprar upp till ytan.
11 du är vacker
12 du är det vackraste




Fri vers (Fri form) av Lättpåverkad
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-23 00:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nr 8.
2018-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Lättpåverkad
Lättpåverkad