Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt handlar om att andas

Jag andas in
jag andas ut
det är där och ingen annanstans
jag måste börja

Det finns ett språk
som bara de heliga förstår
där orden har sin egen fysionomi

Stilla svävar stunden förbi
vad gör vi när stjärnorna slocknar?

Allt handlar om att andas




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2017-09-23 10:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Väldigt mycket handlar om vad som händer när man slutar andas.
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP