Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pulverkö

På bandet i kassan

En pelargon med blekt rosa blommor

Ett 24-pack ägg med röda markeringar framavlade under dåliga omständigheter

En rulltårta av död choklad i en fabriksförpackning

Pulvermos

En burk konserverad skinka

En plastpåse slängd över middagsplanerna

Betraktad vinnare i kassakön väntar finbesök i sin ensamhets sällsamma resursprio

Jorden går under men människors containerliv styr vetskap om det kollektiva påverkandet

Det blir säkert en och annan kaffetår på det också




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-23 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
inte bra föda
krumelurtankar flöda
2017-09-23

    Sefarge VIP
Du äter vad du blir!
eller var det tvärt om?
Bra funderings skrivet
;)


2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena