Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mallorca


MÚSICA DEL MAR - haiku

Vågor crescendo

dissonans i blått och grönt

vind lamentando




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-28 17:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dramatisk höstsonat.
2017-09-28

    ej medlem längre
Vackert med dissonanser i blått och grönt! Som att vaggas in i ljuv musik.
2017-09-28

  ULJO
Låter som ett epos från stranden snäckor
2017-09-28

  DavidM VIP
Låter som en skön musik från havets ljudvågor.
2017-09-28

    ej medlem längre
Underbara minnen!
2017-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP