Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som cognac till kaffet

Att förknippa orgasm med kärlek

kan jämföras med

att cognac till kaffet ger upprymdhet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-23 12:09



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Njaa, orgasmen smäller väl högre än cognac till kaffet? ;)
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP