Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uteblir

 

 

 

jag knäpper; den jag blivit knäpper mina händer
flätar fingrar  vidje   till en bönkorg
alabaster vit; lägger min bön däri

lyssnar in i vindar hör inte svar




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-23 12:26



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Visuell närvaro.
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser