Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtlåt

Det var en vän som sa
till en annan
vad du var ledsen
vi borde ta lite te
sen så ska du se
att det blir lätt att le
åt dina misstag me'

Andra vännen sa
klart att du är gla'
men sorg är min borg
jag vill ju också ha kul
men det är detta strul
som räcker minst till jul
ja, det är ett evigt hjul

I ett annat land
måhända där jag fann
någon ro
jag brukar drömma mig bort
långt och kort
alla mina plågor
rinner av i vågor
i det landet
alla är ute
att ha lite skoj
oj oj

Första vännen sa
jag vill inte ta
ifrån dig drömmar
tvärtom så ville jag be
att du nu ett tu tre
dig åt din längtan ge
och lämnar mig ifre'

Så de skiljdes åt
vid mark av tårar våt
och utan att hoppas
att någonsin få ses igen
av längtan till en vän
man nog omöjligen
skulle finna sen




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Bengt H VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-23 13:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tycker om ditt fina inbjudande sätt att lösa enkla vardagliga dilemma, med djupa problem i grunden, gestalta det så bra kan du! :)
2018-02-16

  lodjuret/seglare VIP
Tyckte mig känna igen originalet i bakgrunden. Som ett hav till ett annat, vatten, vatten, bara vanligt vatten. Med plastbåtar i? Kanske radiostyrda byggsatser. Går texten att sjunga, tro?
2017-09-23

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Skoj
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP