Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Konstfoto av Astrid Bärndal


Självkritiken slog ut

 

Självkritiken slog ut

lusten att skriva

 

Det har handlat

för mycket

om liv och död

på sista tiden

 

Spekulerade i att köpet

av en ny klarinett

skulle förändra

mitt liv

 

Dessbättre var min gamla

tillräckligt bra

 

Saknar fortfarande

förmågan att ta i tu

med tioårsskrivande

 

Det finns 400 sidor

som borde bli halverade

”kill your darlings”

är en svår konst




Fri vers (Fri form) av Fredrik P. VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-23 13:31



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Jag tror jag breder ut din goda dikt över mitt golv i kammaren och var gång jag tar min vandring över din ordvävda matta förundras jag över hur identiska tankar kan vara. Tack för inspirerande och tröstande ord!
2017-09-29

  ULJO
Bra där
2017-09-25

  KYREUS of Sweden
Ärligt broder Fredrik!
2017-09-24

    ej medlem längre
Våndan och skrivandets svårigheter speglas i dina ord.
2017-09-24

  aol
Så sant och bra skrivet,
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP