Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en del utav din livslinje

Fickor fyllda med stenar
Dina stenar
Kalla, släta, grovkorniga
Dina stenar
Du kan inte lägga undan dem
inte gömma dem
inte glömma dem
Dina stenar
Du måste ta dem och bygga med dem
som en del utav din livslinje
kantad utav dina stenar




Fri vers av Feminaz
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-23 14:56



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
En sådan vacker bild av livet...
och så snart du börjar bygga något av stenarna blir det lättare i fickorna
2017-09-25

  Jaseph
Jag gillar hur den här texten låter stenarna tala, ropa och sjunga. Inte minst i tidiga år är stenarna viktiga.
2017-09-24

  Bengt H VIP
F(l)ickan i mig är fylld av stenar.
2017-09-23

  Valter Örn VIP
Ja stenarna kan ha varit hårda och gett blåmärken men de kan ha gett erfarenheter viktiga att bygga på.
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz