Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt känna energiflöde

Det känns fint när man hör en militär

uttrycka sig lite poetiskt och med målande meningar

när han får en fråga i radion 

angående vikten av ett uttalande för tre år sedan

av en tidigare ÖB, där han hade sagt

att Sverige kunde klara sig endast 1 vecka;

vid ett anfall; så svarade ÖB General Micael Bydén:

"Jag har svårt att känna energiflöde att svara på den frågan"!

 

Bra tips att ha till hands om man ställs inför en intervju!




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 249 gånger
Publicerad 2017-09-23 14:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP

2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP