Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva låt

Du är kompliserad men vacker.

Så metaforer.

En blomma med taggar.
En solnedgång över en soptipp.
Ett mirakel i en olycka.
Skållhett men färskbryggt kaffe.
En ofrivillig sovmorgon.
En debutkyss med herpes.
Bla bla bla

Men du är
Kvantitet av kvalitet.
Din kvalitet.





Övriga genrer av Max.L
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-23 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max.L
Max.L