Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flit - Underkastelse

Strävan,
flit och lydnad.
Bojan skaver på din fot.
Du är en av många.
Utbytbar.
Du kuvas allt enligt modellen.
Någon dukar under.
Klarar inte pressen.
Svälj din stolthet. Foga dig i ledet.
Stackars dig, du kan bara titta på.




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-23 15:39



Bookmark and Share


  Kjell Åhsberg
Sant! Vi vill synas och helst bli tagna på allvar. Många lyckas inte med det, av en eller annan anledning.
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP