Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag kunde bära ditt kors.

 

Jag ser dina tårar

Jag vill ta dig i famnen, trösta dig och säga att allt blir bra.

-"Det går över, sov sött och gråt inte mer, imorgon är allt som förut"

Men orden fastnar i min torra strupe, vi vet båda att det inte är sant. 

Jag känner din smärta

Din värk är så stark att den strålar från dig, tränger igenom mitt skin och rör mig.

Jag önskar jag kunde ta din smärta och göra den till min.

Att jag kunde bära ditt kors, och om så bara för en kort stund.

Jag håller dig tätt intill mig

Och när du  i mörkret somnar slutar dina tårar falla.

Sov min älskade jag vakar över din sömn, och genom tårdränkta ögon ser jag att du nu äntligen har fått ro.




Fri vers (Fri form) av Eugen VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-23 16:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vi kan inte dela varandras smärta
men vi kan vara där

så är

så vackert skrivet om närvaron
i stunden

2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP