Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett träd, en klippa

 

 

Jag fann ett träd

tryggt förankrad i jorden 

med sina rötter.

 

Jag fann en klippa

ett med jorden

tryggt fast vid den.

 

Vid trädet

vid klippan

fann jag stöd.

 

Det stöd som jag finner

med Jesus!

 

Ett träd som blev ett kors

där Jesus dog.

 

En klippa som blev en grav

ur vilken Jesus reste

sig ur.

 

Sök dig till ett träd 

att krama

sök en klippa

att stödja dig mot.

 

Då finner du Jesus

stödet som följer dig

genom livet. 

 

 

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-23 18:31



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Gott att ha ett sådant stöd...
2017-09-23

  aol
Underbart trösterikt skaldat,
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP