Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subjektiva sanningen plats.

Mörkret faller,
Lägger sina händer
Över ljuset,
Och stryper det sakta,
Tills det ger vika,
Och drunknar i mörkret.

Lugn.

Stillhet.

Det fyller världen,
Den stannar till,
Blir ljudlös
Och blind.

Inlåst till en egen
Subjektivitet.




Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-23 19:23



Bookmark and Share


  K.S. Sollenhag VIP
Mycket bra i den här!
Jag gillar mörkret, och här stannar världen upp.

2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight