Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dock


frågan

fast frågan är om det någonsin spelade någon roll
jag menar vad jag sade

glömmer inte

när jag berättade det för dig
tänkte jag att du var en vän klok intelligent

tänker att du
kommit igenom så mycket
men lärde du dig eventuellt även skådespel nollställd låt åskådaren se på blanka duken tolkningen i hans hjärna
eller
du kom så långt just för att du inte vill kan bry dig

det var så lustigt man såg när det vände vännen
inte nära längre inte alls förstå inte vill förstå inte kan
en annan sort en lägre en man inte kan
prata med dock ignorera helt helt otroligt
imitera oj

nu vet jag du är långt borta distanserad

och mig jag lägre än någonsin


kan det




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-24 11:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktig fint och tankfullt skrivet
riktigt filosofiskt tänkt närmare bestämt.
2017-09-24

  Marta
lite som en saga, fast en sorglig en
2017-09-24

    Taly
@Goraxy: vad avser du?
2017-09-24

  Goraxy 89 Orion VIP
VAD IN I GRÖNA. . . .? Ett helt märkligt resonemang på en OFFENTLIG poesisajt?
Är det policy här på poeter att man gör upp personliga besvikelser inför Publik???? Jag börjar bli så smått för*****ad !
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Taly