Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akut abstinens? Förstår verkligen inte vad du pratar om ... - Publicerad tidigare i april 2012


Vem du än är ...

... var du än är
vad du än gör
vart du än är på väg ...

... vill jag att du ska veta
inom hela dig

att om du är den
som är ämnad för mig
är du när helst på dygnet
välkommen till mig ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-23 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP