Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en tjugofemårings hjärta

Du var inte beredd på vad jag skulle säga dig
men plötsligt så fick du en helt annan bild av mig
och ibland så vaknar jag och hoppas jag har drömt
tiden går men jag har inte glömt

undrar om mitt hjärta alltid kommer vara ungt
som en tjugofemårings och slå naivt men tungt
tyngden bet sig fast när jag förlorade din famn
trots att jag har viskat andras namn

du är bara en av alla människor som finns
ändå är det bara dig mitt hjärta envist minns
däri sitter ekot av ditt skratt och andra ljud
och av bränderna under min hud

förut när folk undrat vem min stora kärlek var
trodde jag helt säkert att jag kunde ge ett svar
visste inte vad som skulle hända inom mig
för jag hade inte träffat dig

nu är det ett tag sedan jag fyllde tjugofem
länge innan dess ville jag kalla dig mitt hem
inget av det vi har upplevt kan jag glömma bort
ingen kärlek är av samma sort




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-24 00:37



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Alla möten lämnar spår. Vissa djupare än vi skulle önska
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP